Villas Higueron – Fuengirola

Beschrijving Villas de Higuerón

De Villas Higueron zijn een verzameling eigentijdse en innovatieve architectonisch ontworpen huizen die een harmonieus gevoel bieden met lichte ruimtes en grote ramen waardoor u kunt genieten van het uitzicht op zee.

Alle huizen staan op zichzelf , wat de nodige privacy biedt voor elk gezin en een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de zee en de kust van Fuengirola.

Gelegen in het privé en exclusieve gebied van El Higueron, heeft het complex 7 prachtige vrijstaande villa’s met 5 slaapkamers. De verdeling van de woningen is goed doordacht, verdeeld over twee verdiepingen plus kelder, met 5 grote buitenslaapkamers, 4 complete badkamers plus toilet en open woon-eetkamer met toegang tot de tuin en het zwembad van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht van de zee.

De kelder heeft een bioscoopzaal, speelkamer of fitnessruimte, wasruimte, personeelsverblijven met complete badkamer en garage voor 3 voertuigen met installatie van een oplaadpunt voor elektrische voertuigen

El Higuerón heeft een strategische ligging, wat betekent dat het uitstekende verbindingen heeft met zowel het centrum van Malaga, Marbella als de rest van de provincie, aangezien de urbanisatie directe verbindingen heeft met de A7 via afrit 217, evenals met het strand van Carvajal, slechts 2 minuten rijden met de auto.

El Higuerón is een prestigieuze en geconsolideerde woonwijk, dus het heeft alle diensten die nodig kunnen zijn, zowel in restaurants, SPA, Gymnasiums, Beach Club, commerciële gebieden, supermarkten, apotheken als vrije tijd.

Prijs Villas de Higuerón

Prijzen vanaf 1.850.000 Euro

Vraag hieronder ons infopakket aan voor meer informatie, plattegronden, laatste beschikbaarheid en prijzen.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Bel Ron de Vries op +34 677 67 04 80 .

Features – Villas Higueron

  • luxe villa’s
  • prive zwembad
  • zeezicht
  • infinity pool
  • buiten keueken
  • prijzen vanaf € 1.895.000,-.

Informatiepakket Villas Higueron Vraag brochure en de prijslijst op